неделя, 27 април 2014 г.

АГ Кабинети



Заповядайте на преглед в АГ кабиненетите на ДКЦ „Св. Георги”! 





Ние ви предлагаме следните специализирани медицински дейности:
·         гинекологични прегледи
·         поставяне на вътрематочни противозачатъчни средства
·         вземане на материал за цитологично и микробиологично изследване
·         колпоскопия
·         детско-юношеска гинекология
·         здравна просвета в детско-юношеска възраст
·         женска консултация
·         външно изследване на млечни жлези
·         проследяване на бременност
ДКЦ „Св. Георги” разполага с модерен ултразвуков апарат с коремен и трансвагинален трансдюсери и се извършват всички видове гинекологични и акушерски прегледи, лечение на стерилитет, хормонално - заместителна терапия.
Тъй като бременността е един много важен момент от живота на жената, ние полагаме изключителна грижа за нейното проследяване. На бременните в женската консултация се извършват активно проследяване на развитието на бременността, провеждат се всички необходими лабораторни изследвания, както и задължителния минимум ултразвукови прегледи и записи на тоновете на детето. Съвременните ултразвукови апарати, както и нашите отлични специалисти дават възможност за ранно диагностициране на вродени малформации на плода. Има възможност за извършване на генетични консултации и изследвания.

В ДКЦ „Св. Георги” ще откриете специалист по детска гинекология
Диагностиката на което и да е гинекологично заболяване при децата изисква специална професионална подготовка. Обикновено гинекологичните заболявания в детския организъм се развиват скрито, имат много слаба симптоматика и е много трудно да бъдат открити. Добрият специалист подбира такъв комплекс от диагностични изследвания, които позволяват по едва забележимите признаци да се открие заболяване.

Няма коментари:

Публикуване на коментар